Zorg die nodig is, waarde toevoegt en bijdraagt aan kwaliteit van leven en die aansluit bij behoeften en omstandigheden van de individuele bewoner.

Zorgprofessionals zijn hier dagelijks mee bezig. Onze naasten die zorg bieden die nodig en gewenst is.

Maar wie zorgt er eigenlijk voor de zorgprofessional?
Met alle verplichte regeltjes, afvink lijstjes, verstikkende processen en procedures wordt er echt niet bijgedragen aan de kwaliteit van leven van de zorgprofessional.

Het lichamelijk, psychisch en sociaal kunnen blijven functioneren van de zorgprofessional is geen vanzelfsprekendheid. Al heeft het er alle schijn van dat dit tegenwoordig maatschappelijk wel verwacht of misschien zelfs wel geëist wordt.

Kwaliteit van leven is niet iets dat met wet en regelgeving in te vullen is.

Een goede stap is het teruggeven van vertrouwen aan de zorgprofessionals!
Zij weten als geen ander hoe de zorg aan onze naasten ingevuld zou moeten worden.

Vrijheid en autonomie in een veilige omgeving. Veiligheid voor en door zorgprofessionals!

Dit kan mede bereikt worden met de inzet van digitalisering als in een slim zorgdomotica-, verpleegoproepsysteem en tal van gekoppelde deelsystemen en “sensoring” oplossingen.

Binnen IP-Connected geloven wij er heilig in dat deze toepassing van techniek de zorgprofessional ook weer het vertrouwen geeft in een goed werkend holistisch systeem.
Die zorg bieden die nodig en gewenst is, op het moment dat het ertoe doet.

Geen ingewikkelde technische beschrijvingen, maar een heldere pragmatische benadering van nodige functionele toepassingen.

Direct toepasbare oplossingen die de veiligheid van de zorgprofessionals en de vrijheid van bewoners ondersteunen in de dagelijks voorkomende en terugkerende situaties.

Aan dit doel draagt IP-Connected graag haar steentje bij.