Remote & Online

Een gebruiker, systeem of applicatie die verbonden is met het eigen netwerk of internet en zo andere gebruikers, systemen of applicaties kan benaderen. Dat is online. Remote is simpel gezegd het online gaan op afstand. Remote op zichzelf kent technisch weinig uitdagingen meer. De manier waarop je remote online gaat wel. Hoe bescherm je dan gebruikers, systemen en applicaties?

Op welke manier je ook online gaat, de beschikbaarheid van de netwerken en applicaties is van cruciaal belang om tot de juiste gebruikerservaring te komen. IP-Connected adviseert en ondersteunt graag bij het opzetten van de benodigde verbinding. Beschikbaarheid en veiligheid staat hierbij bovenaan het lijstje.

 

Wat vaak vergeten wordt, is het verkrijgen van inzicht op het eigen bedrijfsnetwerk en de verbonden netwerken. Dit inzicht noemen wij de monitoring van het netwerk en de systemen inclusief belangrijke apparaten. Hiermee wordt de beschikbaarheid van de infrastructuur zichtbaar. Het leveren van inzichten is een kernwaarde van IP-Connected.

Zekerheid in verbinding met DNS Shield.

DNS Shield biedt real-time bedreigingsdetectie- en preventie ten tijde van ongewenste, kwaadaardige en kostbare (netwerk) aanvallen. DNS Shield beschermt uw infrastructuur en voorkomt schade door botnet aanvallen, malware, phishing, virussen en andere bedreigingen.

 

Het komt steeds vaker voor dat we willekeurig of gericht het doelwit zijn van malware- en botnet aanvallen. Deze aanvallen kunnen kostbaar en arbeidsintensief zijn. Veelal werden voor dit type aanvallen diverse dure hardware apparaten ingezet om deze vorm van aanvallen te weren. Met de dienst DNS Shield is dit verleden tijd!

 

DNS Shield analyseert via kunstmatige intelligentie en een eigen netwerk van meer dan 35 servers wereldwijd, tientallen gegevens bronnen en internationale dreigings data.Dit stelt ons in staat om real-time bedreigingen te identificeren, te blokkeren en uw digitale bedrijfsomgevingen te beschermen.

Vragen? Neem contact met ons op.

IP-Connected. Zekerheid in verbinding.