Over ons

90 jaar ervaring. 90 jaar vernieuwing

IP-Connected B.V. (powered by Leertouwer), is per 1 januari 2020 van start gegaan, als afsplitsing van Leertouwer b.v. (www.leertouwer.nl).

 

Ruim 90 jaar is Leertouwer al een absoluut begrip als systeemintegratie aanbieder vanuit de elektrotechniek. Ongeveer 6 jaar geleden zag Connect als merknaam het daglicht om met name bestaande Leertouwer relaties te helpen en te ondersteunen bij de migratie van traditionele telefonie diensten naar de zogeheten “hosted” of Cloud telefonie omgevingen, dit met name gericht op vast- mobiel integratie.

 

De snelheid waarmee de IT/ICT markt zich ontwikkelt vergt echter een geheel andere focus en benadering dan de meer projectmatig gestuurde inrichting zoals deze binnen, onze grote zus, Leertouwer geldt. Hierin ligt de basis van de afsplitsing van Connect in IP-Connected.

 

Vandaar de kreet “90 jaar vernieuwing” die wij binnen IP-Connected met trots dragen.

Connect is dus nu IP-Connected geworden staat volledig op eigen benen en kent een sterke focus op infrastructuur en datanetwerken waarover tal van diensten geboden worden, waaronder maar niet limitatief tot Cloud telefonie.

 

Kort samengevat staat IP-Connected voor een zelfstandige aanbieder van data- en telecommunicatie-netwerken in de breedste zin des woords.

 

Dan Ons Team

 

Gedrevenheid, passie, betrouwbaarheid, eerlijkheid, met enkel positieve energie zijn zo kernwaarden van het IP-Connected Team. Kortom mensen die het verschil en onderscheid maken!

 

IP-Connected. Zekerheid in verbinding.

IP-Connected verbindt apparaten, diensten en mensen.

Passie voor de verbintenis die wij duurzaam aangaan met onze relaties.
Passie voor de verbinding die wij aangaan met uw mensen.
Passie voor de kwaliteit van de oplossingen en diensten waar wij voor staan.
Passie voor ons vak waardoor wij concreet waarde toevoegen in uw bedrijfsprocessen.

 

Wij hopen deze passie spoedig met u te mogen delen.

Vragen? Neem contact met ons op.

IP-Connected. Zekerheid in verbinding.