Over ons

Wij stellen
ons graag voor

IP-Connected is onderdeel van Levelfour Networks uit Oss.

Levelfour staat voor een zelfstandige aanbieder van data- en telecommunicatienetwerken in de breedste zin van het woord.

Levelfour beschikt over een eigen zogeheten “backbone”, volledig redundant uitgevoerd met aanwezigheid op en in velen Nederlandse datacenters. Over de eigen (glasvezel)infrastructuur worden tal van zakelijke diensten afgewikkeld, zoals bijvoorbeeld internet, telefonie, pin-verkeer als ook tv-diensten.

Onze mensen zijn zeer kundig, behulpzaam, energiek, enthousiast, eerlijk, kennen een grote mate van zelfstandigheid en dit met een uitzonderlijk oog voor de relaties. De onderneming ademt een krachtige en gedreven werkomgeving uit.

De onderneming investeert doorlopend in hoogwaardige systemen, achterliggende processen en de kennis van de mensen. Hoewel wij verschillend van aard en achtergrond zijn en soms van mening verschillen, over onze fundamentele waarden en normen zijn wij het allen eens.

De belangrijkste waarden van IP-Connected zijn:
Menselijk, Gedreven, Transparant, Eerlijk, Sociaal en met oog voor elkaar.

De normen die wij binnen IP-Connected delen, zijn:
De eerbiediging van de rechtstaat, het respectvol omgaan met de medemens, de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, maatschappelijk betrokken en de absolute wil om de relaties te bedienen zoals wij zelf bediend zouden willen worden.

IP-Connected verbindt apparaten, diensten en mensen.

Passie voor de verbintenis die wij duurzaam aangaan met onze relaties.
Passie voor de verbinding die wij aangaan met uw mensen.
Passie voor de kwaliteit van de oplossingen en diensten waar wij voor staan.
Passie voor ons vak waardoor wij concreet waarde toevoegen in uw bedrijfsprocessen.

 

Wij hopen deze passie spoedig met u te mogen delen.

Vragen? Neem contact met ons op.

IP-Connected. Zekerheid in verbinding.