Nieuws januari 2023

 

 • Een nieuw jaar, een nieuwe start
 • Nieuwe prijzen, gaat IP-C indexeren?
 • Onze dienstverlening – waarom een SLA?
 • Relatie aan het woord  – Nederlands Instituut Verkeersveiligheid                                              

 

Een nieuw jaar, een nieuwe start
Bij een nieuw jaar hoort een nieuwe start. Weer fris de wereld in kijken en goed luisteren waar behoefte aan is in onze branche en bij onze relaties. Dat is waar IP-Connected voor staat. Een luisterend oor en de juiste oplossingen aandragen. Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Wat dacht u van een eigen privé netwerk binnen uw organisatie? Ook wel private LTE genoemd. Zelf de controle houden op kritische bedrijfsprocessen en niet meer afhankelijk van een externe partij.
Wij maken graag een afspraak om eens even bij te praten en u te informeren over onze diensten.

Nieuwe prijzen, gaat IP-C indexeren?
Het gezegde van een nieuw jaar biedt nieuwe kansen kreeg dit jaar wel een heel aparte wending. Nagenoeg iedere producent of leverancier kondigde forse prijsindexeringen aan. Alles wordt nu eenmaal duurder.  Gevolg, u wordt geacht de rekening hiervoor te betalen.
Op dit moment hebben wij als IP-Connected besloten om de prijzen niet te verhogen/ indexeren. Dus onze basisdiensten en producten blijven voor nu ongewijzigd. Weer een voordeel van zaken doen met IP-Connected.

Onze dienstverlening – waarom een SLA?
IP-Connected adviseert u om voor dit jaar en komende jaren een onderhoudsovereenkomst af te sluiten op de afgenomen apparatuur en gekoppelde diensten. Dit houdt uw kosten overzichtelijk en voorspelbaar.
Wat mag of kan u verwachten van een Service Level Agreement?                      

 • Uw apparatuur wordt door ons actief gemonitord en waar nodig voorzien van de laatste internetbeveiliging (actief beheer op de firewall/router/switch en beveiligingsdiensten zoals DNS-shield).
 • Wanneer u een kleine wijziging en/of aanpassing wenst wordt dit onder uw SLA geboekt.
 • U betaalt 1 vast bedrag per kwartaal in plaats van losse facturen en kosten waar geen rekening mee is gehouden, oftewel duidelijkheid en voorspelbaarheid.
 • Is er een acute update nodig vanuit een door de producent aangekondigde “lek” in de beveiliging voeren wij deze zo spoedig mogelijk voor u door.
 • Minimaal eens per jaar komt onze engineer bij u op locatie om ter plaatse de apparatuur aan een fysieke check te onderwerpen en waar nodig te actualiseren.

Interesse in een SLA – laat het ons weten!
Stuur een mail naar service@ip-connected.nl of bel naar (088) 6031700Wij maken graag een passend voorstel voor u.

Relatie aan het woord – Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid | André Kleijer
Een nieuwe rubriek! We starten met een bedrijf uit Barneveld het N.I.V., al vele jaren klant bij IP-Connected.

 1. Het N.I.V. in het kort, waar staat het N.I.V. voor? Het NIV is een afkorting en staat voor het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid. Een organisatie die de verkeersveiligheid in Nederland verhoogt door het geven van trainingen op het gebied van veiligheid en verkeersveiligheid. Dit op zowel ons verkeersveiligheid centrum als op de openbare weg. Voor bedrijven met veel auto’s op de weg, transportbedrijven voor de code 95 en hulpdiensten.
 2. Hoe zouden jullie de samenwerking met IP-Connected omschrijven? Zeer prettig. Je merkt dat er korte lijnen zijn en als er een keer iets is (wat overigens maar weinig voorkomt) dan wordt dit snel opgelost.
 3. Wat springt eruit in de samenwerking en waar kunnen wij deze nog verstevigen of uitbreiden? IP-Connected werkt heel erg klant- en maatwerkgericht. Dit merk je in de inrichting van bepaalde systemen. Er wordt echt geluisterd naar onze wensen.
 4. Welke aanbevelingen heeft het N.I.V. nog voor IP-C? Het is natuurlijk heel fijn dat we weinig problemen hebben. Maar hierdoor heb je ook geen contact met elkaar. Het zou fijn zijn om jaarlijks een contactmoment te hebben om te kijken of de diensten die wij afnemen nog bij onze organisatie passen of dat er ondertussen misschien andere oplossingen zijn.

 
 Wilt u ook een keer in de rubriek relatie aan het woord? Laat het ons weten via service@ip-connected.nl