90-jaar Leertouwer is 90-jaar vernieuwing.

Connectiviteit zit in het DNA van Leertouwer. Niet voor niets is ‘verbinden’ één van onze kernwaarden. Al ruim 30 jaar zijn wij specialisten op het gebied van telecommunicatie. Onder de naam Leertouwer Connect bieden we sinds enkele jaren ook IP-telefonie-, internet- en IT-diensten aan.

Het is onze ambitie om innovatief en slagvaardig te zijn in deze zeer snel ontwikkelende markt. Om dat te bereiken gaat Leertouwer Connect als zelfstandig (zuster)bedrijf opereren onder een nieuwe naam: IP-Connected!

IP-Connected is aanbieder van IP gebaseerde connectiviteitsoplossingen waarover diensten als telefonie en internet geboden worden. De toekomst van IP biedt onbegrensde mogelijkheden die wij graag voor u beschikbaar maken in ons dienstenmodel. Vanuit een heldere organisatie leveren wij onze diensten waarbij wij de perfecte balans zoeken tussen persoonlijke aandacht en ondersteuning als in een degelijke selfservice.

In IP-Connected combineren wij de kennis en expertise van Leertouwer met de vaardigheden van ondernemers Job Kunst en Martin van der Poel. Het afgelopen jaar hebben zij een mooi team gevormd wat de basis van IP-Connected vormt.

Voor u verandert er op dit moment nog niets. Wij blijven onze diensten verlenen zoals u dat van ons gewend bent. De komende maanden informeren wij u graag verder welke mogelijkheden en voordelen IP-Connected voor u in petto heeft.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.